k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Follow us

Search

Сет водна и чаша за капучино

68лв. 57лв.

Ръчно изработен сет чаши от колекция Raku в съчетание от цветовите комбинации Lavender (капучино) и Butterfly (водна чаша).

Кантове и декорации, изрисувани с истинско течно злато 24к. и колоидна платина.


 

Водна чаша – 330мл.

Чаша за капучино – 155мл.

 

Материали – глина, глазура, течно злато 24k (Италия), колоидна платина

 

*Препоръчваме всички изделия, изработени с течно злато/ платина, да не се поставят в миялна машина и в никакъв случай в микровълнова печка.

Код: RCVT-007.032H/3.GP Категории: ,

1 налични

Описание

Сет чаши за Св. Валентин – водна чаша и чаша за капучино

може да бъде изработен в различни цветове с различен брой декорации или без декорации. Срокът за изработка е две седмици.

Свържете се с нас, за да обсъдим Вашата идея 


Моля, имайте предвид, че всички продукти се изработват на ръка и тъй като всеки е уникален, може да има незначителни разлики в размер, тегло и цвят, както и дребни несъвършенства.


 

Играта с цветовете е характерна за всичките ни изделия в колекция Raku и именно това я прави толкова отличителна. Природата ни вдъхновява при създаването на всяка цветова комбинация и наименованията в тази пъстра феерия – Butterfly, Lavender, Coral….

Всичко, което попадне в тази колекция, е преминало през поне 4 изпичания с температури до 1200 градуса. Дългият и сложен процес на изработка, прави изделията истинско произведение на изкуството.

Допълнителна информация

Тегло 1.5 g
Размери 40 × 40 cm
X